Age of Empires 4-ün başlama vaxtı: Oynamaq, yükləmək ölçüsü və s,

Mənbə: Xbox Game Studios

Nəhayət, Age of Empires 4 yoldadır, tezliklə hər yerdə real vaxt strategiyası (RTS) həvəskarlarının əlində olacaq. Bu oyun World's Edge və Relic Entertainment tərəfindən keçmiş oyunlar, xüsusilə Age of Empires 2 haqqında oyunçuların sevdiyi hər şeyə müasir yanaşma kimi hazırlanıb. Başlanğıcın necə getdiyindən asılı olaraq, hətta mövcud olan ən yaxşı PC oyunlarından biri ola bilər.

Age of Empires 4-ün tərtibatçıları ilə müsahibəmiz göstərdi ki, komanda bu məşhur qəhrəmanların və tiranların kim olduğunu öyrənməyə kömək etmək üçün çoxlu oyundaxili resursla, oyunçuların hər bir fraksiyanın arxasında duran ağırlığı başa düşməsinə əmin olmaq üçün tarixə fokuslanıb.

Age of Empires 4: Buraxılış tarixi

Age of Empires 4 oktyabrda təqdim olunacaq. 28, 2021. Oyun hazırda yalnız PC üçün gəlir, baxmayaraq ki, oyunçular onu oynamaq üçün PC üçün Steam və ya Xbox Game Pass-dan keçməyi seçə bilərlər.

Age of Empires 4: Başlama vaxtları

Age of Empires 4, bir çox oyunlar kimi, rəsmi Age of Empires Twitter hesabında da təsdiqləndiyi kimi, bütün dünyada bir başlanğıc vaxtına malikdir. Təbii ki, bu o deməkdir ki, oyunun mövcud olduğu dəqiq vaxt bölgənizdən asılı olacaq. Dünyanın əsas saat qurşağında bunun necə göründüyünü ümumiləşdirdik.

Region/saat qurşağı Saat
Seattle (PT) 8:00 a.m, oktyabr. 28
Mexiko (CDT) 10:00 a.m, oktyabr. 28
Nyu York (ET) 11:00 a.m, oktyabr. 28
San Paulo (BRT) 12:00 p.m, oktyabr. 28
London (BST) 4:00 p.m, oktyabr. 28
Berlin (CEST) 5:00 p.m, oktyabr. 28
Moskva (MSK) 6:00 p.m, oktyabr. 28
Mumbay (IST) 8:00 p.m, oktyabr. 28
Pekin (CST) 11:00 p.m, oktyabr. 28
Tokio (JST) 12:00 a.m, oktyabr. 29
Sidney (AEDT) 2:00 a.m, oktyabr. 29
Oklend (NZDT) 4:00 a.m, oktyabr. 29

Age of Empires 4: Əvvəlcədən yükləmə və yükləmə ölçüsü

Age of Empires 4 bir çox müasir oyunun ölçüsünə uyğun olaraq kompüterinizdə 50 GB boş yer tələb edir. Təbii ki, oyun inkişaf etdikcə və gələcək aylarda və illərdə daha çox yeniləmə, DLC və genişləndirmələr əlavə olunduqca bu, zamanla artacaq.

Əvvəlcə Age of Empires 4 əvvəlcədən yükləməni dəstəkləmirdi, bu, daha yavaş internet bağlantınız varsa, xüsusilə təəssüf doğurur. Xoşbəxtlikdən, bu işə başlamazdan əvvəl dəyişdi. Age of Empires 4 indi bütün regionlarda əvvəlcədən yükləməni dəstəkləyir, beləliklə siz davam edib oyunu endirməyə başlaya bilərsiniz, beləliklə hər şey açılan anda hazırsınız.

Oyunu almazdan əvvəl, sisteminizin onu idarə edə biləcəyinə əmin olmaq üçün Age of Empires 4 PC tələblərini yoxlamaq istərdiniz. Bununla belə, Age of Empires 4 geniş çeşidli avadanlıqları əhatə etmək üçün hazırlanmışdır, yəni əksər oyunçuların narahat olacaq heç nəsi yoxdur.

Epik tarixi döyüşlər

Age of Empires 4

Yeni müharibə dövrü

Age of Empires 4 tarixi dəqiqliyə, asimmetrik müharibəyə və dərin strategiyaya diqqət yetirən əfsanəvi RTS seriyasının davamıdır. Tarixi öyrənin, sonra fraksiyanızı qələbəyə aparın.

  • Microsoft-da 60 dollar
  • GMG-də 54 dollar
  • Steam-də 60 dollar

Sadəcə abunə olun

PC üçün Xbox Game Pass

PC oyun kitabxananızı genişləndirin

PC üçün Xbox Game Pass xüsusi olaraq PC istifadəçiləri üçün hazırlanmışdır və konsol siyahısı ilə çoxlu krossoverə malik, lakin daha çox yalnız PC oyunları ilə unikal Game Pass oyunlarını təqdim edir.

  • Amazonda 25 dollar
  • Microsoft-da ayda $1-dən

Linklərimizdən istifadə edərək satınalmalar üçün komissiya qazana bilərik. Daha ətraflı.

ŞəRh ƏLavə EtməK

Please enter your comment!
Please enter your name here